mr.nuff saya

Thursday, July 14, 2016

GIVEAWAY SAKAN BY EYQIN AND ECAH






Assalamualaikum . Jemput join GA SAKAN ni . Dibuat julung-julung kali okay guys ? Hahaha . GA ni akan bermula hari ni , 10 Julai 2016 sehingga 10 September .
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Eyqin dan Ecah *semua akan di follow back , in shaa ALLAH
  • Copy code entry dibawah dan postkan di blog anda .
  • Copy link entry dan pastekan diruangan komen GA ini
  • GA akan terbatal sekiranya kurang daripada 20 penyertaan .
SENARAI HADIAH :
  • 4 shawl ( 2x pemenang )
  • 2 novel ( 2x pemenang )
  • RM30 ( 1x pemenang )
  • Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )
Saguhati :
  • Review blog dan bloglist ( 3x pemenang )
So , mari ajak kawan-kawan join sekali yaaaa ! Terima kasih !

Thursday, June 30, 2016

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016




SIBUK NAK RAYA NI...TP SEMPAT LAGI LA AI NAK JOINT GA NI..HEHEHE..

EH..KALAU UOLL NAK JOINT PUN SEMPAT G..MEH SINI..

TUTUP 5HB JULAI 2016

Thursday, June 16, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Huiyoo.... NILE pun ade wat GIVEAWAY la... adiah gempak.. RM1000.. fuhh...since hakak mmg suke sopink dekat sini..hakak suke li henbeg kat sini siap wat review g kat website NILE ...so, hakak nak joint la...

ni hadiah untuk 6 orang pemenang :
RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

ok...5 item yg menjadi pilihan hakak kat NILE ni ialah..... 




ProductLeisure Design Elegant High Heel
JLM2016 Sales price: RM17.00
Date: 17/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 240 units only





ProductFashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only





ProductLatest Design OL Heels
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

ProductKorean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


 ProductKorean Style Chain Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



check RESULT 


30/06/2016 , 11.59 pm

 

Monday, June 13, 2016

Sunday, June 12, 2016

Giveaway Ramadan 2016 By NurAlja







“Giveaway Ramadan 2016 Oleh NurAlja adalah satu cara untuk mengenali blogger lain disamping merapatkan ukhwah terutama pada blogger baru. Jom meriahkan lagi Giveaway ni yang berlangsung dari 10-13 June 2016 sahaja”


REVIEW PASAL BLOG ALJA YEK...

firstly terima kasih bebanyak sbb invite hakak joint GA Alja ni, tp sedey x termasuk dalam 30 terawal...huhuhu...x dapat la kad raya dari Alja...mesti cantik kan...hihihi....
bagi hakak kan blog Alja ni menarik, simple jek but nice..cakap omputih lak...pestime dtg rase ok la x serabut nak mencari perkara2 yg kena cari tuk joint GA ni..hahahaha... penahjointGAyg serabutnakcariokes
So, pendek kata..pendek yg kata bkn panjang sbb hakak panjang lebaq..hahaha...gelak lagi...ok stop..menarik la...sejuk mata memandang....

neway, moga maju jaya adil ALJA...

sesape nak joint mai SINI lekas sbb arini last tau 
13 JUN 2016

Monday, June 6, 2016

Contest Jubah By Zaza Iman

Contest Jubah By Zaza Iman. Assalamualaikum. Sudah lama zaza tak buat contest dekat blog.. tak silap zaza contest terakhir pernah zaza buat 2 tahun lepas.. dimana 5 pemenang menerima sebiji  mug bergambar. Seronok sangat sebab contest mug tu mendapat sambutan. So kini zaza berbesar hati nak buat setelah sekian lama tak beri apa-apa untuk pembaca blog zaza...
CARA SERTAI 
Contest Jubah By Zaza Iman
Hadiah Yang Ditawarkan Miri Jubah Merah @ Riya Baju Kurung Hitam
1. Buat SATU entri & Copy Paste banner contest di entri tersebut. 
Tajuk Entri adalah bebas.
2. Follow instagram @byzazaiman  dan @tengkubutang
3. Follow blog zazaiman dan blog tengkubutang.com
3.Copy dan Paste ayat dibawah pada entri korang
www.zazaiman.com ( link kan ) merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.
Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman
Contest Jubah By Zaza Iman
Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :
HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam
Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan
Yeahhh..best kan??
Kalau korang nak join boleh klik SINI .

GIVE AWAY & CONTEST YG DIMENANGI




Tempat ke-2 RM50

2 BANTAL FELT

VOUCHER AEON RM20

30 PESERTA TERAWAL

Contest ke Giveaway?

Contest ke Giveaway?
1st PLACE..

INTAN BERLIAN MEGA GIVEAWAY 2015

INTAN BERLIAN MEGA GIVEAWAY 2015
cabutan ke-7

FRIENDSHIP FOREVER ZATI CONTEST

FRIENDSHIP FOREVER ZATI CONTEST
SAGUHATI...7 TERBAIK...

1st GIVEAWAY from ZATI

1st GIVEAWAY from ZATI
1 of the winner

AKSI MENARIK SI COMEL BERSAMA FLOOTER

AKSI MENARIK SI COMEL BERSAMA FLOOTER
3rd PLACE

CUTE PINK BABIES CONTEST

CUTE PINK BABIES CONTEST
TOP 10

TEKA-TEKI GIVEAWAY

TEKA-TEKI GIVEAWAY
1 of winners

OLE..OLE YUKA-LUV DARI JAKARTA/BANDUNG

OLE..OLE YUKA-LUV DARI JAKARTA/BANDUNG
3rd Place..