mr.nuff saya

Tuesday, May 12, 2015

SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR


arini saya rase nak joint GA lagi..semangat ni lepas menang 1 GA smlm..hehehe.. kot la ade rezeki lagi kan...blh dpt tudung lak.. ok korang yg nak joint GA ni blh g kat sini


Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!
Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!
Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok
- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)
- potongannya labuh menutupi dada
- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur 
skunk kan serba serbi kena cepat..nak plak aku ni ade bb kecik.. so, mmg kena pantas la..kalu dapat tudung ni..kasi sarung ja..x yah aku nk iron bagai g kn..
andailah ade rezeki aku dapat tudung ni..aku berterima kasih sgt kat kak Neen ni..moga dimurahkan rezeki oleh Allah.. bukan bodek yek ni..ikhlas..dari tulus hari yg murni...kikikiki... okes bai.. ;P

OK, contest nie bermula dari hari ini (8th May 2015) sehingga hari jumaat minggu depan (15th May 2015) tau.. so jangan lepaskan peluang menarik ini ok! ;)  cepattttt joint yek  





2 comments:

  1. singgah sini dari segmen yang sama... :)

    http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

    ReplyDelete
  2. Hai...datang dari segmen yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete

GIVE AWAY & CONTEST YG DIMENANGI




Tempat ke-2 RM50

2 BANTAL FELT

VOUCHER AEON RM20

30 PESERTA TERAWAL

Contest ke Giveaway?

Contest ke Giveaway?
1st PLACE..

INTAN BERLIAN MEGA GIVEAWAY 2015

INTAN BERLIAN MEGA GIVEAWAY 2015
cabutan ke-7

FRIENDSHIP FOREVER ZATI CONTEST

FRIENDSHIP FOREVER ZATI CONTEST
SAGUHATI...7 TERBAIK...

1st GIVEAWAY from ZATI

1st GIVEAWAY from ZATI
1 of the winner

AKSI MENARIK SI COMEL BERSAMA FLOOTER

AKSI MENARIK SI COMEL BERSAMA FLOOTER
3rd PLACE

CUTE PINK BABIES CONTEST

CUTE PINK BABIES CONTEST
TOP 10

TEKA-TEKI GIVEAWAY

TEKA-TEKI GIVEAWAY
1 of winners

OLE..OLE YUKA-LUV DARI JAKARTA/BANDUNG

OLE..OLE YUKA-LUV DARI JAKARTA/BANDUNG
3rd Place..