mr.nuff saya

Monday, June 6, 2016

Contest Jubah By Zaza Iman

Contest Jubah By Zaza Iman. Assalamualaikum. Sudah lama zaza tak buat contest dekat blog.. tak silap zaza contest terakhir pernah zaza buat 2 tahun lepas.. dimana 5 pemenang menerima sebiji  mug bergambar. Seronok sangat sebab contest mug tu mendapat sambutan. So kini zaza berbesar hati nak buat setelah sekian lama tak beri apa-apa untuk pembaca blog zaza...
CARA SERTAI 
Contest Jubah By Zaza Iman
Hadiah Yang Ditawarkan Miri Jubah Merah @ Riya Baju Kurung Hitam
1. Buat SATU entri & Copy Paste banner contest di entri tersebut. 
Tajuk Entri adalah bebas.
2. Follow instagram @byzazaiman  dan @tengkubutang
3. Follow blog zazaiman dan blog tengkubutang.com
3.Copy dan Paste ayat dibawah pada entri korang
www.zazaiman.com ( link kan ) merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.
Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman
Contest Jubah By Zaza Iman
Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :
HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam
Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan
Yeahhh..best kan??
Kalau korang nak join boleh klik SINI .

4 comments:

  1. salam..terima kasih join dan support zaza.. semoga bertuah ya :D

    ReplyDelete
  2. Singgah tnya khabar :) Tuan blog sihat ?

    ReplyDelete
  3. Jemput Join Mini Giveaway Ramadan di Blog Alja. Giveaway selama 4 hari sahaja dari 10-13 June 2016.

    30 terawal yang join akan dapat Kad Raya dari Alja. Senarai hadiah pun ada. Jika peserta memberangsangkan selama 2 hari GA dijalankan, InsyaAllah akan ada penambahan Hadiah ^^

    http://www.cahayapermata.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete

GIVE AWAY & CONTEST YG DIMENANGI




Tempat ke-2 RM50

2 BANTAL FELT

VOUCHER AEON RM20

30 PESERTA TERAWAL

Contest ke Giveaway?

Contest ke Giveaway?
1st PLACE..

INTAN BERLIAN MEGA GIVEAWAY 2015

INTAN BERLIAN MEGA GIVEAWAY 2015
cabutan ke-7

FRIENDSHIP FOREVER ZATI CONTEST

FRIENDSHIP FOREVER ZATI CONTEST
SAGUHATI...7 TERBAIK...

1st GIVEAWAY from ZATI

1st GIVEAWAY from ZATI
1 of the winner

AKSI MENARIK SI COMEL BERSAMA FLOOTER

AKSI MENARIK SI COMEL BERSAMA FLOOTER
3rd PLACE

CUTE PINK BABIES CONTEST

CUTE PINK BABIES CONTEST
TOP 10

TEKA-TEKI GIVEAWAY

TEKA-TEKI GIVEAWAY
1 of winners

OLE..OLE YUKA-LUV DARI JAKARTA/BANDUNG

OLE..OLE YUKA-LUV DARI JAKARTA/BANDUNG
3rd Place..